Då så

Nu har jag bestämt mig för att rena min kropp på slaggprodukter och gifter. har idag påbörjat en vitaminfasta för att bli en piggare och renare människa (säger de som vet), vi får väl se om det hjälper. Men värt att prova för att må lite bättre.

Annars blir veckan relativt hektisk med praktik hela dagarna och arbete på macken på kvällarna. på lunchrasterna ska jag försöka klämma in lite tid för tankar runt pm1 men oftast blir det inte riktigt som jag tänkt mig. det som är väldigt skoj är i alla fall att älskade Sandra finns på samma partnerskola och min söta bonusson, fast jag ser dem bara skymta förbi ibland men det räcker för att ett litet leende ska sprida sig i mitt ansikte.

imorgon kommer alla galna ungar hem, ska bli helt underbart skönt att se dem igen, känns som en evighet sedan fast det bara var den gammla vanliga veckan.


Färdig

Äntligen färdig med wordloggen, blev nog bra den också. Salstenta på fredag i phonetics, hm, har nog memorerat alla instuderingsfrågona och phonetic alfabetet nu. Stått på bandet på gymmet och gått och gått och läst och läst, de övriga personerna där tror nog att jag är tokig (vilket i och för sig stämmer) som står och gör massor med konstiga miner och formar munnen och ibland till och med låter. Men jag hittade ett sätt att kombinera träning och pluggning och det har funkat fin fint. Tror att man tömmer huvudet på allt övrigt när man tränar och att det nya då fastnar mycket bättre, med tanke på att bara efter den första dagen så satt det relativt bra. men jag fortsätter ända till torsdag kväll med pluggningen. Förutom onsdag, då ska jag till Stockholm och träfa moster som jag inte träffat på massor med år.

Jaha, så ringe de från jobbet nu, hm, ska jobb

Berlin

Vi var i Berlin i helgen, bjudna av mamma och moster som firade 60-års dag, så himla nice. En underbar stad. Vi åt gott, bodde bra, träffade mycket spännande människor, drack ljuvligt vin och god öl (gick givetvis upp lite i vikt), åkte tunnelbana, lugnade hysterisk mamma (hon blir lite stressad när det inte fungerar riktigt som hon tänkt sig) men trots mycket gående och tittande i affärer så blev det inte mycket till shopping. Sambon hann i alla fall med Checkpoint Charlie och jag Brandenburger (delade upp oss eftersom inte karlarna ville shoppa). Men det bästa av allt, vädret var underbart, som härliga vårdagar och vi strosade runt i t-shirtar och mös i solen.

Eftersom min lillebror har flyttat till Berlin för att läsa ett år på juristlinjen och kan massor med tyska (tillsammans med en hel del andra språk vilket hans syster är askass på) så hade vi en kanontolk och mysigt att träffa lillebror.

Vi åker tillbaka i vår, hälsar på lillebror, myser på uteserveringarna, ser lite med sevärdheter och firar min sambos
40-års dag.


Jag vet!!

Ja, jag vet att jag inte sköter bloggandet som jag ska, och inte har jag någon bra ursäkt heller...ingen inspiration kanske!!

Idag har jag varit ganska duktig, gick faktiskt upp halv nio (brukar jag inte göra om jag är ledig), men med en phoneticstenta runt hörnet så kan jag inte slöa för mycket. Efter en underbart god havregrynsgröt med min alldeles egen äppelmos, en kopp kaffe och en liten, liten smörgås så försökte jag gnugga igång geniknölarna något.
Som en räddande ängel kom Sandra och hjälpte mig att fylla på phoneticalfabetet, det gick väl sådär men tack Sandra, du är sötast som hjälper ett hopplöst fall.
När så Sandra övergav (snyft) mig, för hon skulle TVÄTTA, så åt jag lite lunch, bytte om och begav mig till mitt älskade gym för lite konditionsträning. Ja, ja jag vet att man kan vara ute i naturen och vandra men jag föredrar ett löpband. Med mig hade jag phoneticpapper och lyckades, under de 50 miin som det tog att gå 5 km, att nästan memorera alla svar.

Så dagens resultat är; ett huvud fullt med engelsk phonetic, en tränad kropp och som bonus härligt god (men mager) mat och en mysstund med min älskling i soffan.

Men för att vara på den säkra sidan och inte missa något självömkande så plågade jag mig med lite Anna Skipper...så att man riktigt känner sig onyttig och fet. :)

Nu blir det till att läsa det sista i barnboksdebatten (ifaktiskt riktigt roligt och intressant).

Nattis alla därute.

RSS 2.0